2014. szeptember 28., vasárnap

Claire's Ditsy

  Ma csak az indie lakk rajongók nyissák ki a szemüket, a többi csukja be.. :))
A Claire's legújabb őszi kollekciós lakkja ez a pasztell fröcskölt effekt lakk.
Egyébként nem is értem, hogy ilyenek minek kerülnek be az őszi szortimentekbe, bár mostanában néhány pasztell szín ősszel is hódít.
Stílusát tekintve lehetne akár egy téli lakk hógolyós változata, vagy húsvéti locsoló váró... :D
Egy noname nude alapra kentem fel, hogy minél jobban érvényesüljenek a matt glitterek. Nos ne higgye senki, hogy olyan egyszerű ezt a lakkot felkenni. Az alapot hagyni kell teljesen megszáradni, különben feloldja az alatta lévőket. Egy nyalintással sajnos nem lehet túl sokat felvinni, így ki kell halászni hozzá a glittereket,  felpacsmagolni, és utána nem árt ha fedőlakkot is használunk rá.
Szóval szerintem ez egy 3*** -os macerás lakk haladóknak.
A glitterek színe: fehér, apró barack, közepes világos zöld, halvány rózsaszín, türkiz. A legnagyobbak, -fehér, halvány rózsaszín és megint csak türkiz. A türkizből került bele a legkevesebb, tehát ez akár hamar el is használható belőle, ha valakinek nem tetszene benne.




Fehér akrillal festettem rá virágokat, amik inkább csak közelről észrevehetőek, távolabbról valami elvont matricának tűnik. :)) Angolul a ditsy apró virágmintás anyagot is jelent...
Ez a játékos, vicces lakk, tavasszal, nyáron simán kombinálható a benne lévő glitterek színére hasonlító paszell fedő lakkokkal is.







9 megjegyzés:

  1. Nem kifejezetten szeretem ezeket a túl sok színű glitteres lakkokat, de bevallom: iszonyú jól néz ki a kezeden a virágokkal :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Nagyon kedves vagy! :))

    VálaszTörlés
  3. *-*
    ez a glitteres lakk... ahhh beleszerettem. és a manikűr. *-* nagyon kreatív! :)

    VálaszTörlés
  4. Jajjj, nagyon tetszik! :) Pedig megfogadtam, hogy ... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd! Nekem is sorra dőlnek a fogadalmaim... :D

      Törlés
  5. Hát a körömlakkra nem tudom mit mondjak, az üvegben jobban tetszik, felkenve már nem nagyon, de ahogy réfestetted a virág szirmokat már különlegesen mutat.

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek ezek a virágok a glitterekkel :)

    VálaszTörlés
  7. Szép lakk :) csodás lett a manikűr :)

    VálaszTörlés