2015. április 8., szerda

Kleancolor - 164 Metallic Aqua

Sziasztok Lányok!

...na jó...amióta kimondtam, hogy ritkulnak a bejegyzések, azóta csak szaporodnak... :D
...az úgy volt, hogy annyit kell agyalnom a sok munkámon egyszerre, hogy teljesen elfejetettem, hogy nekem lakk mániám van, és ebből kifolyólag, ha már a szüleim Párizsba utaznak, akkor igazán megkérhettem volna őket, hogy szerezzenek valami lakkot onnan. Nem ennek a gondolatnak, még csak az írmagja sem merült fel bennem... de hála a jó égnek a 70 éves anyukám gondolt rám, és hozott nekem két lakkot. :)) A szülinapjára kapta ezt az utazást, minden vágya Párizs volt. Úgyhogy valami bazár eldugott hátsó zugában talált egy egész Kleancolor állványt, és egyből eszébe jutottam... Nem azt mondom, hogy kiváló ízlése van, de az a vicc, hogy tudunk egymásnak ruhát venni. A múltkor egy svájci Haute Couture ballon kabit turkált nekem a Hádából, és ez nem ám valami nyanyás darab, hanem egy ergonomikus szabású szuper modern kabát... :D
Büszke vagyok rá, sokat tanultam tőle az anyagokról, szabásokról.

-na de nézzük ezt a vibráló türkiz/#mármegintugye/kék csodát!




Hiába muszáj vakut használnom, és így nagyobb a fényerő, ezért inkább világosnak hat a lakk, közben ez egy egész mély türkiz árnyalat. Olyan, mint az üveg alja felé...de talán az első fotó jobban megközelíti.


Elég masszív ecsete van, jó nagy kupakkal. Nagyon sűrű pelyhes, ugyanakkor kellemesen folyós, igen jól kenhető lakk nem kicsit "kínaiboltos" lakkszaggal!!!, nagyon jó száradással, már egy rétegben is jól mutat. Alaplakk kell alá, mivel megfogja a körmöt. 15ml és 3 euro körül van az ára. Állítólag lehet az ebayről rendelni, a másik lakk tapasztalatait tekintve viszont elég változatos a minőségük, ez például igen hamar pattogni kezd, úgyhogy egy jó minőségű fedőlakk nem árt rá!




Természetes fényben vaku nélkül...

Legközelebb hozom a másik igen érdekes színt... :))

7 megjegyzés:

  1. Wow, gyönyörű színt választott Neked anyukád! :)

    VálaszTörlés
  2. Szépséges ez a lakk. :) Van egy hasonló Essence lakkom. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez valóban egy nagyon szép körömlakk.

    VálaszTörlés
  4. Szokatlan lakk :) A Moyra hasonló színe jutott róla eszembe, de az nem pelyhes, Deep Forest, azt hiszem.

    VálaszTörlés
  5. Ez gyönyörű. Instant szerelem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a színe kiváló, viszont borzalmasan pattog, így csak nailarthoz használható! :))

      Törlés