2014. július 18., péntek

Manikűrvadász 10. forduló - Est'á gusta!



Katynál jelentkeztem a manikűrvadász játékra, amiről ITT olvashattok többet. Sorrendben Dii blogja jutott nekem, így tőle választottam ihletadóul ezt a guszta manit. Est'á gusta! Csak vicceltem...innen a cím.. :D
Na szóval...ebből az egész maniból nagyon nagyon tetszik a homoklakk, és a fekete csipke minták.

Dii eredeti manija

Homok lakknak a Moyra Sand Effect 851-et választottam. Nem is értem, hogy ennek a lakkcsodának miért nincs rendes fantázia neve?! Pedig megérdemelné igazán! Egyszerűen fotóval lehetetlenség visszaadni ezt a pazar csillogást, amit ez a lakk tud /"csak most látom, hogy de jó lenne egy nagyobb felbontású gép"...írtam még egy hete...közben csak át kellett volna állítani a gépem nagyobb képméretre, úgyhogy ez a kép kollekció sajna marad most szőrös :D/.
A középső és a gyűrűs ujjamra finom nyúlós necchálót ragasztottam az első réteg moyra segítségével. Egyébként a darabkákat régi turkált nylon anyagból vágtam ki, és kicsit rá is nyújtottam a körmömre. Utána még egy réteg a moyra homoklakkból, amit a hálóra is rákentem, és egy zsepi segítségével kicsit leitattam róla.
  Nem rég vettem ezeket a fekete vizes virágmatricákat /egyébként elárulom, hogy minden használt eszközt, és díszt az Ázsia centerből szerzek/, amikkel tovább díszítettem a körmöket.
Hogy hangsúlyosabb legyen a minta, egy nagyobb bajusz vonalat festettem az Aden fekete dekorlakkal...nagy nehezen ennyit bírtam felkenni vele /frissítettem a tesztet, nem ajánlom senkinek még hígítóval sem/..., és a három pontot fémpontozóval.
Végül Moyra Mega Gloss fedőlakkal kentem le. Ezzel is vigyázni kell, mert néhol megtépázta a matricámat./Fogom őt is tesztelni, hogy hogyan ajánlatos használni./
Pár tapasztalat:
Ebből a hálóból nem érdemes nagyobbat feltenni a körömre, mivel nagyon hangsúlyos, meg sűrű, és a végén koszosnak hatott a körmöm, ha többet használtam belőle... A fehér, vagy ekrü csipék teljesen használhatatlanok voltak, mivel átitatódtak a lakkokkal, és a végére teljesen eltűnt a színük...

Ettől függetlenül ez a mani a maga kis egyenetlenségeivel is egész vagány lett....majd foszlásnak indult... :D
Köszönöm a játékot! :))

Est'á gusta! manit készítettem...





A többiek manijai:





20 megjegyzés:

  1. Tök jó, hogy ilyen kreatív vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkettő nagyon szép munka. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett a Tied is, és sajnálom, hogy foszlásnak indult, mert eszméletlen mutatós lett. Az Ázsia Centerbe pedig egyszer elmehetnénk együtt :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Semmi akadálya...valamikor ősszel megejthetnénk, ha mást nem is de körmös cuccokat érdemes venni ott. :))

    VálaszTörlés
  5. Húúú nagyon kreatív megoldás. Tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Huha, nagyon szép lett a Te verziód is :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon ötletes!:) Tetszik!:)

    VálaszTörlés
  8. nekem most a tiéd jobban tetszik mint az eredeti- :)

    VálaszTörlés
  9. Tetszenek ezek a hálós manikűrök :)

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű lett, olyan szép és kifinomult :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett! :) Az a Moyra lakk szerintem is csodaszép. :) Sajnálom, hogy nálunk nem kapható. Sima fehér csipkével már én is próbálkoztam, osztom a véleményed, nem érdemes vele bajlódni, az én verzióm anno katasztrofálisra sikerült. :D

    VálaszTörlés
  12. Hú wow *-* csak ámulok, milyen kreatívan és ügyesen oldottad meg a csipkerészt, csodásan néz ki (persze az egész manikűr)! :))

    VálaszTörlés
  13. érdekes ez a homoklakkos megoldás, de nagyon jó a kivitelezés. szép lett! :)

    VálaszTörlés