2016. február 12., péntek

Valentin napi nailart

Sziasztok!

Egy hónapja nem jelentkeztem már, nekem beköszöntött a munka, és igyekszem újra ráhangolódni, így  a blog látta kárát. Sokat lakkoztam, de most talán egy hét is kimaradt hogy lakk érte volna az ujjaimat. Másrészt meg holnap körmös tali, hogy festenék pucér körmökkel? :D
A körmeim sincsenek a legjobb állapotban, nem hogy a körömágyam, amit most elmostam a fotón.
Tudom nem szabad elmosni, meg milyen az ha fél manikat teszek fel mer az nem is mani, meg az se jó ha a blog kedvéért lakkozok, meg semmi se jó. Igen tudom nem vagyok tökéletes, de megmondom őszintén sose érdekelt hogy másoknak milyen kifogásai vannak ezzel kapcsolatban engem csak is a kreativitás érdekel és pont! És amíg így vagy úgy örömömet lelem benne, addig én folytatni fogom!

Ezt a China Glaze lakkot - That's shore bright, már nagyon régen vettem. Tipikus diszkó lakk, uv fényben azt hiszem zöld színű.. :D A színe nappali fénynél csodás ciklámen lila ami óriási kedvencem.
A középső, és a gyűrűs ujjamat az Essence The Nudes 02 i nude it lakkjával borítottam. Most vonják ki a forgalomból, én már féláron csaptam le rá. Két réteges, és szuper jól szárad!


A finom mintákat a Moyra Vintage lemezével készítettem.
A rózsaminta MaxfactorGlossfinity 120 disco pink
A feliratok Golden Rose 106
Finom indás mintát is nyomtam a ciklámenes körmökre az Essence lakkal.


Végül a szíveket és a pöttyöket ekrü és pirosas pink akrillal festettem fel.
Talán kissé kislányos lett, de most híven tükrözi a kreatív bohóságomat... :D


Ti készítetek valami szép Valentinos manit?

14 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép lett! (-: Senki sem tökéletes, de mivel emberek vagyunk ez így is van rendjén. (-:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép manikűr lett, a színek összeállítása és a minták is szuperek.
    Én is fél kézre, a blogra manizok, van ember, akinek ez szálka a szemében? :D
    Ezen csak vihogni tudok! :)
    A blog nélkül nem is lakkoznék ilyen szinten, mert a munkában nem viselhetném.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen... Egyébként mind a két kezemre fel szoktam festeni általában, de mondjuk a komolyabb nailartokat csak a bal kezemre a munkás hétköznapokon. Karácsonykor félkezeztem a rengeteg körömtörés miatt. Dehát így is élvezzük ezt a hobbit és örömünket leljük benne nem? Ennél nincs fontosabb! :)

      Törlés
  3. Szerintem sokan csinálnak fél manikat, mert máskor meg megjegyzik, hogy ez annyira jól sikerült, hogy másik kézre is elkészítették. Hm.
    Hát én meg rendszeresen lakkozok, de nem blogolok, mert kilennének az idegeim, hogy jaj nincs fény, jaj, nem 100%-osan tökéletes a mani, meg hát időm sincs erre, mindig este 8 után tudok leülni lakkozni a tévé elé pihenésképpen.
    Jó kis összetett mani lett, nekem is van írásos mintám, de csak az MdU-val és szilikonos párnával tudtam felvenni, szóval annyira mégsincs jó véleményem a Moyra lemezről, hogy a saját nyomdalakkjával nem működik :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is este későn manizok munka után kikapcsolódásként.. :D
      Nálam egyébként sincs fény, csak lámpa már estére, rögtön be is szoktam fotózni a manit, talán már később nem is lenne kedvem hozzá.
      Az igen, a saját nyomdalakkjaival nem műxik a moyra lemez?! Hát ez érdekes... Most vettem először mdu-t kíváncsi vagyok, jó kis régi cipőkrém illata van. :D

      Törlés
  4. Meseszép lett. :) Annyira összhangban van. *-* (a körömágyad miatt meg ne aggódj,a híresebb bloggerinák pl.lakkomlakkom Edina sem készítenek teljesen éles képeket,helyenként elmossák. És szerintem ez egyáltalán nem baj. Attól még a manikűr ugyanúgy szépséges marad.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Igazán kedves vagy! :))

      Törlés
  5. Nekem csak a ManiCute lakkozások félkezesek (azok sem mindig). Én tipikusan az vagyok, aki szereti kiélvezni a lakkozásait, nézegetni őket, hogy hogyan lehetne jobban, szebbet csinálni. :)
    A manikűr tényleg nagyon összetett, de nagyon tetszik; a színek, a formák, minden egyben van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, legszívesebben már másnap újat festenék.. :D

      Törlés
  6. Nagyon szép lett! :)) Ne aggódj, szerintem akit az ilyesmi zavarna, az tuti nem körmös blogokat böngész. Legalábbis ha egy kis esze van. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Fél kézzel is hobbi a hobbi, én meg azt mondom! :D

      Törlés
  7. nekem is tetszik, nagyon jól összeválogattad a színeket és a mintákat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Manna! Hiányoztak már ezek a jó élénk színek. :)

      Törlés