2016. február 22., hétfő

Manikűrvadász 24.forduló - Lila háromszöges nailart
Eme forduló február 22.-én Gerzson napjára esék, mely híres-hírhedt napon, minden évben megünneplém a szülinapom... :D Úgyhogy a mai nekem egy kivételes "szülinapi" forduló is egyben. :)
Köszönjük szépen Bellának ismét az újbóli felhívást és ennek gondos megszervezését! :)

Ezúttal Ciiskától vadásztam ezt a szépséges manit:
Itt kell megemlítenem minden nemű elfogulatlanság nélkül, hogy a körmös blogok áradatában - ami nem is olyan sok blogot tesz ki - Ciiska az egyik legszebb, legegyedibb körömformával rendelkezik, ami igényesen van rendben tartva, csudaszép egyedi minimalista körmöket készít és nem mellesleg a Pet'la Plate reklámarcakörme, nem is csoda hogy ennyi olvasót vonz maga köré. :)


Nagyon klassz ez a modern minimalista manija is, és nagyon szép ez a korallos China Glaze lakk, de sajnos nekem ilyen szín éppen nincs a gyűjteményemben, és ami lehetett volna, az időközben meg nagy meglepetésemre elszíneződött.
Így az ILNP Home Sweet Home lakkjából kiindulva lila manit készítettem, szabadkézi akril festéssel, stamping decal helyett. Egyúttal a Moyra 3D akrilfestékét is teszteltem.


Imádok ilyen lukakat kitöltögetni lakkal. :) A legegyszerűbb egyébként pelyhes, glitteres, vagy holó lakkokkal töltögetni pontozóval a mintákat. Sima lakkal sokkal nehezebb, mert elfolyhat, és nem lesz meg a szép határvonal, viszont akrillal ez már jóval könnyebb, hiszen ha elrontjuk, a vonalakat újból át lehet húzni finoman ecsettel.


A Moyra 3D akril igen jó minőségű, nagyon pigmentált festék, amivel könnyű bánni. A vonalakhoz a Norka 2-es ecsetet használtam, de sajna ez nem nagyon látszik meg rajtuk. :D Nem is értem, Norka hogy képes ezzel az ecsettel hajszálvékony vonalakat húzni. :D Minden esetre egy természetes szőrű ecset sokkal tovább tartja meg a nedvességet, jóval könnyebb bánni vele, mit egy szintetikussal


Na ilyen lilám sem volt, mint a körmeimen, egyszerű rétegzéses technikával festettem egymás tetejére két lakkot. A kis három szögeket a fehér akrilon kívül a Color Club Eternal Beauty lakkjával pontoztam ki.


Köszönöm a játékot! :))

Nézzétek meg a többiek manivadijait is:14 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett :) Holo-pasztell tavasz :)

  VálaszTörlés
 2. Boldog születésnapot!

  Lilával valahogy eszembe sem jutott volna elkészíteni, pedig nagyon jól néz ki! A kedves szavakat pedig nagyon szépen köszönöm, sajnos most újra növesztenem kell, hogy ilyenek legyenek a körmeim :)

  VálaszTörlés
 3. Ciiska rózsaszín-ezüst-fehér színkombinációja egy picikét közelebb áll a szívemhez, de ez semmit nem von le abból, hogy csodaszépre sikerült a világoslilával is. Jó választás volt, csinosan mutat a körmödön ez a minta.

  VálaszTörlés
 4. Boldog születésnapot kívánok!! (-:
  Szerintem is nagyon szép lett, én nagyon nagy lila fanatikus vagyok, így főleg, bár az eredeti verzió színei is szépek. (-:

  VálaszTörlés
 5. Boldog születésnapot!!!

  Nagyon tetszik az újragondolt mani, igazán Lollis lett, sőt, az ilyen fajta lila párosítás nekem is nagy kedvencem mindig. Instant tavasz mind az eredeti, mind a Te változatod, nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
 6. Boldog születésnapot kívánok! :)
  Télen nagyon szeretem a lila színt én is, nagyon tetszik a Te változatod is! :)

  VálaszTörlés
 7. Boldog szülinapot! :) Gyönyörű lett a mani! :)

  VálaszTörlés
 8. Az ILNP körömlakk ellopja a szemet. Nagyon tetszik a lakk kombinácó amit készítettél. Boldog szülinapot.

  VálaszTörlés
 9. Boldog szülinapot! Szép ez a lila mani!

  VálaszTörlés
 10. Boldog születésnapot :) Mellesleg szuper manikűr lett.

  VálaszTörlés
 11. Boldog szulinapot utolag is! :)
  Nagyon szep a manikur! :)

  VálaszTörlés
 12. Boldog szülinapot! :)
  Gyönyörű a manikűröd! ^_^

  VálaszTörlés