2016. február 24., szerda

Szürke csillámló leveles mani

Most hogy hamarosan itt a tavasz, és csicseregnek a madarak, eszembe is jutott egy őszi mani... :D
Úgy gondoltam ősszel majd a tavaszi trendet festem... na jó viccet félretéve, van még pár blogger talis lakkom amikkel egy pár csodás nailartot sikerült összehozni. Viszont a szürke, ruházatban amúgy is az egyik kedvenc színem, jól variálható bármivel.
Mondjuk ez nem feltétlen igaz a lakkokra. Különösen nehéz dolgom volt az essence Vampire's Love sorozatából a full betonszürke színű 04 the dawn is broken lakkjával. Bravó már hallowen-nél járunk...annyira tavaszi vagyok nem?! :D


Az úgy volt hogy a naillandnál megvettem a Mundo de Unas 34 dark grey nyomdalakkját, ami igen jó választásnak bizonyult az esetemben. Bár a lányok próbáltak elriasztani, hogy ez a lakk iszonyatosan büdös.
Hát már mindenre fel voltam készülve, aztán amikor beleszippantottam, bevillant a régi cipőkrémek szaga, és így meg is nyugodtam, hogy ebben nekem semmi ismeretlen nincs. Anyukám azt mondja a terpentinnek van ilyen szaga... Mondjuk az is igaz, hogy kis koromtól fogva hozzá vagyok szokva az ilyen erős vegyszerszagokhoz. Ez nem szipuzást jelent :D, hanem a család műhelyében sokféle ragasztókkal dolgoztam már eddig is, és tömény bőr szag is szokott lenni a műhelyünkben.


Tehát a leveles ágakat a fent említett Mduval nyomtam a Born Pretty Store BPL-026-os lemezéről.
Először nem tudtam mit kezdeni ezzel a mintával, de mikor kitöltögettem a levélkéket ezekkel a lakkokkal, rögtön megszerettem.


Nahát a hüvelykujjamon pont középen van a minta, pedig teljes véletlenségből sikerült így, és még csak nem is az átlátszó nyomdapárnát használtam. :)


A levélkéket egy sötét grafitszürke pelyhes amerikai lakkal, és a Rimmel space dust 003 aurora lakkjával töltögettem ki pontozóval. Ez utóbbit is a körömlakkbulin vadásztam. :)


Boccser a mai szürkesésgért, de nekem teljes imádat, legközelebb egy vadító piros manival jövök majd. :)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, számomra tavaszi! :D
    A leveles ágak pont olyanok, mint a (magyal) sövényünk levélzete perpill. Szuper mani! :)

    VálaszTörlés
  2. De szép, szerintem ez évszakfüggetlen mani, nagyon tetszenek a színek!! MdU büdös, de a reménytelen nyomdalemezekhez csak ez a márka jó.

    VálaszTörlés
  3. Nagyn tetszik az essence körömlakk és a nyomdázott minta is csodásra sikerült. Szerintem totál évszakfüggetlen ez a mani.

    VálaszTörlés