2015. május 4., hétfő

Áprilisi kedvencek

Ahoyy Lányok!

Nem tavaszodik, hanem már nyarasodik...
Itt egy pár jó kis kence, amit nektek is szívesen ajánlok.

Balea Mogyorós Testvaj

Mogyoróóós?! Ez mogyisnápolyi kéremszépen! Legszívesebben ha lehetne, akkor meg is enném... akciósan 650 egy tégely....már meg is vettem az utánpótlást....tÚdom, tÚdom, nyárra ez túl tömény, de higgyétek el, hogy aki egyszer beleszagol annál függőséget okoz! Nagyszerűen hidratál, azóta amióta használom, nem vakargatom a lábam a szőrtelenítés után.


Egzotikus hawaii virág és olaj tusi a Níveától
Imádatosan finom, és frissítő a benne gurulgató mikrogyöngyökkel, amik elpattannak fürdés közben a bőrön.
Sajnos hihetetlen gyorsan fogy, és nem azért mert híg, hanem mert nagyon tömény az anyaga!
Eszméletlen jól hidratál! Újravevős...


Zara Woman L'eau...és megint egy fini gyümis illat és megint a Zarától.... de inkább tőle, mert most jelenik meg az Yves Rochernél a Naturelle Osmanthus, ami majdnem hogy hasonló... Imádom ezeket az illatokat, nyárra, tavaszra. Ebben a mandarin dominál. Nem túl tartósak a Zarák, én inkább csak a dekoltázsomba szoktam őket fújni...mint egy illatsálat.


JimJams Aktiváló Liposzómás gél
A naturális összetevők trendje, most igazán kedvez a magyar kozmetikai ipar fellendülésének is! Csupa zöld összetevővel rendelkezik ez a gél krém, amit este szoktam felkenni hidratáló alá. Reggelre úgy nézek ki tőle, mint aki 2 napot aludt egyfolytában... a benne lévő Hylauronic acid feltölti a bőrt /nekem a Sodium Hylauronát más krémekben nem hatott ennyire, mint ez./. Az én ráncaimra már aktuális, egy huszonéves pofikán még persze hogy nem látszik...
Ez az aktiváló gél egyébként arra való, hogy a komolyabb hatóanyagú krémeket mélyebben bejuttassa a bőrbe, a kozmetikusok is hasonlót használnak!
Féláron vettem a Glamour napokon, teljes áron 1650.- a 30ml. Szinte illattalan termék.
Van rá más alternatívám, ami ugyan nem ennyire zöld, viszont kilométerekkel olcsóbb. Teszek majd vele egy próbát, ha beválik, megírom nektek.


Lady Stella Ichtoline zselépakolás
...és végül a kis büdös...
...ó te mennyei kátrány!...
Egy másik klassz magyar termék! A fekete szappanok hatóanyagával rendelkezik, ez a mindenféle parfümös illatosítás nélküli natúr, bijó, echte kátrányszagú kence. Felkentük a párommal.... és az ágyban ott feküdt a két kátrányos helyzetű... Azóta, ha nagyobb pattanás vöröslő előjele jelentkezik a páromon, akkor azonnal könyörgőre fogja, hogy "na add azt a gázolajost!" :D Hamar lehúzza a gyulladást! Árban is nagyon jó, 250ml 1550.- a ferenc körúti DDA kínai vegyesboltban.


Nektek volt valami jó kis kedvencetek áprilisban?

6 megjegyzés:

  1. Ezek nekem mind ismeretlenek. Pattanásokkal én is küzdök, de egyelőre a hámlasztás és a nagyon kímélő termékek beváltak. Tusfürdőből isana aloe-joghurtosat használok, arckrémből Biodermát (most jött meg a rendelésem). Általában márkahű vagyok, évek óta ugyanazokat használom, szóval nincs havi kedvenc.

    VálaszTörlés
  2. Egyik terméket sem ismerem. A Zara parfüm amit nagyon ki próbálnák, vonzó nagyon a kis üvege.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen csini? Van 15ml-es üvegben is, de van mikor hiánycikk a kis kiszerelés.

      Törlés
  3. Ezt a mogyorós testvajat annyian dícsérik, hogy már nagyon érdekel :D

    VálaszTörlés
  4. :D gázolajosat :"D engem (szerintem a korom miatt) a tusfürdő fogott meg leginkább ... jó cuccok ;)

    VálaszTörlés