2015. május 14., csütörtök

97# Rimmel Rain Rain Go Away és Claire's Ditsy Floral

Sziasztok!

Ma két új lakkal hoztam nektek egy kis nailartot.
A Glamour napokon csak ezt az egy tejeskávé nude színű Rimmel lakkot sikerült megvennem :D Annyi színem van már... És nem rég vettem ezt a szuper aranyos kis glitteres lakkot a Claier's-nél, amiben fehér, világos sárga, narancs apró hexagonok, és nagy, virág alakú rózsaszín glitterek vannak.
 Viszonylag könnyen ki lehet halászni a virágos glittereket az ecsettel a lakkból, viszont ez a fedőlakk nagyon mici-macera. Sajnos pacsmagolás közben, könnyen feloldja az alatta lévő lakkozást, és nehezen akar megszáradni, úgyhogy elő a szárítócseppekkel, és a szuper fedőlakkokkal, ha még így is nagyon tetszik. Egyébként érdemes figyelni, mivel néha van jó akció a Claire"s-nél a lakkokra, most éppen minden lakk 500 Ft volt...


A köröm egyik sarkába tettem először a nagy virág glittert, és utána finoman, sarkosan pacsmagoltam a többi kis aprót. Még arra is ügyeltem, hogy pont a virágok közepébe, egy-egy kisebb narancs glitter is jusson.:))
Ez a blogom 97. bejegyzése! 
Hamarosan a 100. bejegyzés alkalmával 
egy nyereményjátékot hirdetek, 
úgyhogy ne menjetek nagyon messzire!:))
A nyeremény egyik lakkja többek közt a Claire's Ditsy Floral! 

11 megjegyzés:

 1. Tündéri ez a glitteres lakkocska :) Jól áll neked, ez a nude árnyalat és tetszik ahogy a glitter játékossága bele-bele szólogat a nude higgadt természetességébe :)

  VálaszTörlés
 2. Ez de nagyon jól néz ki :) ügyes ^_^

  VálaszTörlés
 3. Nekem is nagyon tetszenek az ehhez hasonló egyszerűbb, hétköznapibb, munkabarát manikűrjeid. :)

  VálaszTörlés
 4. Csodaszép! :) Én megvettem ezt a Rimmel lakkot, de még nem volt alkalmam felkenni. Az a Claire's topper egyszerűen csodás! Jó lenne megnyerni! :P

  VálaszTörlés
 5. Tényleg nagyon aranyos a fedőlakk! Én is vettem egy lakkot a Claire's-es akción, egy rikítóbb barackos krémlakkot, a Fruity-t :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik :) Nekem is vannak nude lakkjaim, imádom őket, de valahogy az élénkebb színekért gyakrabban nyúlok.

  VálaszTörlés
 7. Engem nem vett meg a fedőlakk, valahogy nem vagyok oda az ilyen nagyobb alakzatos glitterekért, viszont ezen az alaplakkon nagyon jól néz ki. :)

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű lett :) Imádom ahogy használod az ecseteket és milyen szép eredmények születnek belőle :)

  VálaszTörlés
 9. Szépséges,de hát melyik manikűröd nem az? :D Nagyon ügyes vagy. :)

  VálaszTörlés