2015. március 4., szerda

Kence kedvencek 1#

Sziasztok Lányok!

Sajnos egy kis kényszerszünet következik a nailartok szintjén, mert hogy a bal kezemen letört elég randán a köröm, és így nem igazán fotogén... :)) Kell még vagy két hét, amíg új körmöket növesztek.
Nem akartam kiírni, hogy februári kedvencek, mert nem sok krémem van, viszont van két újdonság amit most megmutatok.

A Maybelline Lash Sensationalt valamiért nagyon meg akartam venni, ugyanis nagyon meguntam az Yves Rocher spirálomat. Amikor esténként haza értem, valahogy olyan átlagosnak tűntek vele a pilláim...
/kénytelen voltam a tubust megtámasztani ezzel a műrózsával, mert állandóan elgurult oldalra... :D/


Extra jó áron sikerült beszereznem ezt a szilikon kefés csodát! Most van akcióban a Rossmannokban, 1500.- Ft-ért tudjátok megvenni. Nekem volt még rá 10% kedvezmény egy új bolt nyitási akció miatt.
Hosszú vékony pillákat csinál. Megkértem a páromat, hogy valahogy fotózzuk le a szememen. Kicsit többet sikerült belőle feltenni.. :)) Nekem nagyon tetszik, sokkal látványosabb hatást lehet elérni vele, mint amiket előzőleg használtam. A lemosása nem egyszerű. Legjobb ha rendes arcmosással kezditek, úgy darabokban kezd majd leválni, és utána tudtok neki esni mindenféle lemosókkal.
És máris egy szuper dupeot is köszönthetünk a Maybelline Lash Sensationallal, hiszen megszólalásig hasonló keféje van az új Benefit Roller Lash-nak! Az amerikai blogerek nem győzik összehasonlítani a kettőt. Számtalan "vs." posztot találhattok róla. A Roller Lash állítólag valamivel vékonyabb pillákat csinál, viszont a Maybelline máris kenterbe veri árban, hiszen a Benefit háromszor annyiba kerül!


A következő terméket - Ingrid Refresh Tonic - a krémmánián sikerült kiszúrnom az összetevői miatt. A kínai boltokban lehet rábukkanni, de sajna nem mindig elérhető. Tele nyomták niacinamiddal, panthenollal, és allantionnal. Csupa gyulladás csökkentő, nyugtató vitaminos cucc. Egy szépséghibája van, egy csúnya tartósító van az incije végén.
Finom illatú, nem irritál. Ha a víztől kiszáradt bőrömet áttörlöm vele, akkor azonnal hidratált érzést hagy maga után hosszú ideig! A lábamat is ezzel kezeltem le borotválás után, mert általában sebesre vakartam utána a bőrömet, és hiába testápolóztam, akkor is viszketett nagyon. Na ilyen nem fordult elő ezzel. A száraz viszkető bőrt bármelyik testrészen megnyugtatja! Sajnos ha szép zöld összetevős tonikot keresek, az már minimum 2000.- Ft felett kezdődik, és nem is biztos, hogy ez a három összetevő így együtt benne lesz.
A flakon 200ml 850.- Ft Ez egy frissítő lemosó lenne, de én előléptettem toniknak. Smink lemosásra sem egy terméket használok, hanem hármat. Megszoktam, hogy a termékek együtt hatékonyabbak.


Nektek milyen a kedvenc spirálotok?
Használtok tonikot?

6 megjegyzés:

  1. Nekem két kedvenc spirálom van: az Avon Super Shock és a Lovely kis sárgája (azt hiszem Plump up! vagy hasonló a neve).
    Tonikot nem igazán használok, az arctisztítást micellás vízzel fejezem be, így erre a célra nem kell már más. Mostanában használom az Innisfree Soybean essence szérumát, ami talán inkább tonik, mint szérum - fincsi, de semmi extra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micellásat nem merek használni, mert allergiás vagyok az egyik összetevőre. A Soybeanban meg azt olvastam, hogy alkohol van, azzal meg eleve nem próbálkoztam, mert attól is kipattogok sajna... :))

      Törlés
  2. Avonos spirálokra tértem át, mert a Lovely elkezdett lemászni a szemem alá. Tonik helyett Bioderma micellás vizet használok. Jobb kezeddel nem akarsz manit készíteni? Egyébként meg ha nem hosszú a körmöd, engem az sem zavar, enyém is mindig eltérő hosszúságú, ha levágom, tökrövid, ha megnő, hosszú :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Időzítővel le tudom ugyan fotózni, de a fényt nem tudom eltalálni, és sokat kell fotózásnál tökölni vele.. :D Röviddel fogok én is indítani, de sajnos ez még deformált is, úgyhogy kell még egy kis idő... :))

      Törlés
  3. Nálam az Avon spirálok a kedvencek, valamint a most tesztelésre kapott NYX is az lett, tonikként pedig egyelőre a Bioderma micellás vizét használom. A bőröm nagyon szereti, így nem hiszem, hogy váltani fogok :-)

    Díjat kaptál tőlem:
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2015/03/szemelyes-sokoldalu-blogger-dij.html
    :-)

    VálaszTörlés
  4. Az a spirál elég meggyőző *-* Maybelline Colossal az örök kedvencem, de a Miss Manga is nagyon tetszett.
    Toniknak az elfogyhatatlan Yves Rochert használom még mindig ami volt már sok kedvences posztban :D

    VálaszTörlés