2014. október 2., csütörtök

Golden Rose Rich Color 54 + Glitteres sáv nailart

Sziasztok!
A shoppingos posztomban már mutattam nektek ezt a lakkot, de most megmutatom közelről is.
A képeken a Golden Rose Rich Color 54, a bőröm színével egyező barnás nude-nak mutatkozik, valójában ez egy púder rózsaszín nude.
Az Aden-nek is van hasonló lakkja a Sand, de az az árnyalat viszont tényleg barnába hajlik. Csak egész közelről érzékelhető, hogy ez a lakk pink pigmentekkel van tele. Lehet elegáns őszi szín is, de a semlegességével bármikor hordható. Önmagában ezt a színt kevésnek ítéltem, mivel egy világosabb nude sokkal mutatósabb a körmökön, mint egy bőrszínnel egyező.
Ezért vittem bele egy kis fényjátékot. A sáv alapját a Moyra Sand Effect 851 Desert Sand alkotja, aminek az a különleges tulajdonsága, hogy mindenféle melegebb rózsaszínez nagyon jól alkalmazkodik. Így hol a rezessége, hol pedig ő málnasága kap nagyobb hangsúlyt, attól függően, hogy milyen alapra kenjük. :)


Az alapszín száradása után, mindegyik körmömre szabadkézzel festettem fel a sávokat. Utána mielőtt a sávok végleg megszáradtak volna, egy pontozó segítségével a Catrice 45 Kitch Me if you Can /kifutó/ lakkjának glittereit nyomkodtam óvatosan rájuk. Legjobb cikk-cakk alakban belenyomni a szélekhez közel és akkor kiegyensúlyozottabb lesz a glitterek elhelyezkedése. Az utóbbi lakkot nem igazán szerettem. Egyrészt nagyon kevés színhez passzítható ez a hideg rózsaszín glitter, másrészt a tükör fényével rögtön nagy kontrasztot alkot.
A párosítást csak egy véletlen ihlet adta, megjelent a lelki szemeim előtt a manapság divatos rose gold színű óra..
Nekem nincs olyan, de megpróbáltam visszaadni ezt a hatást.
Nos imádom ezt a kombót! Igaz, szó se róla, pepecs munka felrakni a glittereket...viszont cserébe hihetetlenül szépen ragyognak a körmökön!






14 megjegyzés:

  1. Wow *-* lementhetem az októberi kedvenceimhez? Annyira szép *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Természetesen! És köszönöm a lehetőséget! :)

      Törlés
  2. Elegáns! Mennyi türelmed van, glittereket rakodni :) Van nekem is ilyen hideg rózsaszín glitteres lakkom, nem sokszor használom.

    VálaszTörlés
  3. Fú, szuper lett ez a mani, tényleg visszafogottan elegáns! Nekem a Flormar verzió van meg ebből a glitteres lakkból és én nagyon szeretem. Tény, hogy nem sok mindenhez passzol, de a lilásbordó színeken pl tökéletesen mutat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)) Igen néha ki kell találni, hogy mi mivel passzol szuperül... :))

      Törlés
  4. Gyönyörű színeket választottál és ez a csillámos sáv benne hihetetlenül tetszik :) Szerintem utólagos engedélyeddel lopom az ötletet és én is kipróbálom majd más színekkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Csak nyugodtan! Én is nagyon szeretek inspirálódni! ;)

      Törlés
  5. Eszméletlenül szép, megint egy csodaszépet alkottál :) Tetszik, ezek a catrice és a moyra sand effect nekem is meg, kedvet kaptam, majd egy hasonlóhoz, persze az engedelmeddel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Judy! Csak bátran alkoss, tőlem nem kell engedélyt kérni ehhez. Bármi megengedett az alkotás terén! :))

      Törlés