2014. augusztus 2., szombat

Lila-zöld ferde francia, füves

  Ezt a manit egy ruhámhoz készítettem, a lényeg az volt, hogy kékes, szürkés, zöldes árnyalatok legyenek benne. Élőben egy krómos lila-glitteres zöld kontraszt valósult meg. Így egy újabb nagyon vagány szín párosítás született..az elmaradhatatlan fűmintával.




Valahogy nem szeretem egyben, egy körömfelületre felkenni ezeket a glitteres lakkokat. Viszont annyira megtetszettek a kis tégelyes glitter csillámok, hogy rögtön nem vettem egy darabot sem, hanem eszembe jutott az új Lovely Rio Nr2 lakkom.
Így a ferde francia véget ezzel festettem. Hozzá a fűszálakat az Aden No.05 multicsillámmal. Fedőlakkal szikrázóan csillognak! A Körmömre egy réteg Catrice 35 petrolpolitan került, fölé pedig a Miss sporty Metal Flip 030 lilás zöld duokróm lakkja. És végül a tetejére a díszítés. Elárulok egy trükköt. Ha kifogyott az Aden csillám, akkor az üvegét és a kupakját feltétlen megtartom, ugyanis, a fűszálakat akár a Lovelyval is felkenhettem volna, mivel az Aden kupak tökéletesen illeszkedik a Lovley üvegére! :D És mint már említettem, egy vékony ecset kincs!
A mani egyszerű, kellemes sebességben szárad, a felhasznált lakkok nem macerásak.


6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm! :)) Igyekszem, hogy jó kis nőcis legyen... ;)

      Törlés
  2. Csodálatos, olyan, mint a pávatollak :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett, tetszik ez a díszítési mód! A körömforma is szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Éppen növesztem a párhuzamos franciát, kicsit nehézkes, mivel még töredezik. :))

      Törlés