2014. augusztus 24., vasárnap

Lakkon lakk - China Glaze + Rose Nails Glitter

 A blogba eddig még nem is készítettem nailart nélküli manit. Magamat ismerve tuti, hogy önmagában egy színt nem nagyon fogok használni, csak párosítva valami másikkal. Bár most jut eszembe még is vannak kivételek, a menta, a hideg sárga kedvenc Claire's lakkom, egy élénk korall, és valami meggy piros...
  Ezúttal a ciklámen lila, félmattra száradó China Glaze That's Shore Bright-ot kombináltam egy olcsó lowbudget lakkal, A Rose Nails 10 nevezetű glitteres csodával. Sajnos a képeken nem látszik az amit valójában felkentem. A fémes fehér hexagon és szál glitterek között holosan csillogó lila glitterek vannak!
A képeken minden más színben csillognak, csak éppen lilában nem... :D
Na igen...Rose Nails...a kínai boltok alig száradni akaró borzalmas lakkja. Hát tényleg csak a csillogó glitterek vettek rá, hogy még is megvegyem.
Viszont ez megszárad. Nagyon jól száradó lakkot kell alá kenni, különben visszaoldja a rétegeket. Előzőleg próbálkoztam már egy Oriflame lilával, de 1 órán át tartott a száradás... Én meg nem szeretem a macerát!
Közepes árnyalatra kell felkenni, hogy a lakkban lévő fehér glitterek is jól érvényesüljenek.
Ezen a ciklámen lilán a lila glitterek csak a csillogásukkal érvényesülnek a közel azonos árnyalat miatt.
Nekem bejön!
Mindazonáltal, aki még is megvenné ezt a glittercsodát, annak előre szólok, hogy ne nagyon slukkoljon bele ebbe a tényleg büdi laxagba! :D




Ezen az üveges fotón sem nagyon látszik, hogy mennyire csillogó glitterek vannak a lakkban....
Az is tetszik benne, hogy kellemes méretűek, és viszonylag könnyű töményebben felpepecselni őket.
Tényleg gyorsan megszáradt, így az egyik kedvenc gyors manim lesz!

4 megjegyzés: