2015. december 17., csütörtök

December színei - Zöld

 Megpróbálok a manikkal begyorsítani, legalább is egész a Maníkűrvadászig, annak az egy kihívásnak időpontját tiszteletben tartom a többi versenyzőre tekintettel. :)
A most következő négy manit, -ami a blogomra kerül egész a manikűrvadásszal bezárólag, egy este alatt alkottam, és fotóztam. Tudom ez nem normális, viszont a középső ujjam körme olyan szinten berepedt, hogy már csak órák kérdése volt, hogy letörjön. Lereszelni is jóval beljebb tudtam csak, és nagy nehezen. Szegényke most olyan ferde, hogy inkább nem is mutogatnám, remélem január elejére a következő manikűrvadászra megnő..addig sajnos kényszerszünet lesz. :)
Két manit is a saját ízlésemre alakítottam át ebben a sorozatban, elsőként a zöldet. Ezt a színt, sem ruhaként, sem sminkben nem hordom, semmilyen árnyalatban, a maradék olajzöldeket is menesztettem a ruhatáramból.
Így maradt a türkiz zöld /vagy kék?! :D/ árnyalat, ami nagy kedvencem!


Az alap az ILNP Music Box amit egy blogsale-n vadásztam.


A mintákat a Moyou enchanted 16-ról nyomtam a Golden Rose 108-as lakkjával, ami egy élénk petrolkék.
Sokáig hevert a fiókomba, mire végre nyomdalakká avattam, így jobb is. Ez a minta nem igazán tetszett, valahogy arannyal nyomva sem, a hópelyhek inkább kovácsoltvas kerítésre emlékeztetnek engem, viszont ezzel a színnel nyomva megbarátkoztam vele.


Főleg amikor a közepükbe türkiz glittereket pontoztam egy gaggyer Jollie France lakkal. Ez utóbbi inkább sötétebb alapon mutat jól, világos háttereken elveszik a fénye...


Egy csoki mikulást..?! :D


XOXO
 ..legközelebb az arany manival jövök...egy oltári giccsparádéval...

A többiek szépségeit is kukkantsátok meg:

15 megjegyzés:

  1. Tényleg van valami kovácsoltvas hatása ennek a mintának, ennek ellenére én szeretem, csak trükközni kell, hogy egész minta kerüljön fel, mert amúgy eléggé szúrós hatása van. Nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. Kellemes az összhatás, főleg a pucér Mikivel :D

    VálaszTörlés
  3. Szép ez a zöld, eddig csak 1 zöld lakkom van, lehet kéne bővíteni a gyűjteményt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyáz, inkább olyat válassz te is az árnyalatokból ami nagyon nagyon tetszik, különben a többi kuka lesz egy idő után... :))

      Törlés
  4. Nagyon jó lett! Sajnos ma én is le kellett vágjam a körmeimet. :( Úgyhogy átérzem a bánatod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj...hát nekem van izgulni való hogy megnő e két hét múlva, emiatt sajna lehet át is kell írnom az eredeti tervemet a manivadászra. :)

      Törlés
  5. Szuper lett, nekem is tetszik ez a kovácsoltvas-hópehelyminta. És imádom, hogy mindig belepöttyözöl valami csodacsillámot, olyan jól áll neki! :)
    A csokoládé Miklóst igen, bevenné a belem! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is tetszik ez a nem mindennapi hópehely. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy világos arannyal nem lett a legszebb, de így tök jó... :)

      Törlés
  7. Nagyon szép és elegáns manikűr lett :)

    VálaszTörlés