2015. december 1., kedd

December színei - Ezüst

...és hullanak a pelyhek, rohangásznak a szarvasok, és a mikulások is  már itt bujkálnak a kertek alatt...
Végre december, és nem kell már őszi manikat gyártanom.. :D
Ezúttal úgy döntöttem hogy részt veszek Bella "December színei" kihívás sorozatán, mert akad némi időm erre. És meg kell mondjam, hogy órákat gyakoroltam, hogy minél szebb, ízlésesebb manikat tudjak nektek hozni. Én mondjuk nagyon széthúzva érzem ezeket a dátumokat, mert nem biztos, hogy a posztolással szeretnék majd az utolsó pillanatokban is foglalkozni, úgyhogy ha esetleg megszavazzátok, akkor előrébb hozom az alkotásaimat időben, hogy legyen kedvetek esetleg ráérősen ötletelni nektek is.
Ja és el ne felejtsem, egy kisebb nyereményjátékot indítok holnap, úgyhogy nézzetek vissza! :)
Kedves Bella! Ezúton is köszönjük a rengeteg kis figyelmeztető emailt, hogy ugye el ne felejtsük a posztolások határidejét! <3 :)


Nyomdázáshoz a már mindenhonnan csapból is folyó Moyou Enchanted 16-os lemezét használtam, arról is ezt a bájos, finom csillagos mintát.


Erre az éjkék Maybelline lakkra nyomdáztam a Moyra metal effect ezüstjével...
Csakhogy sima nyomdázással ez nekem elég uncsi lenne, úgyhogy feldobtam a manit pár diy ékkővel.
Persze hogy szeretem a szegecseket, meg a csillogó swarovskikat, venném is én ezerrel, ha kéztörlés közben nem pattannának le a jó manóba, ami hihetetlenül idegesít!
Fogtam a Moyra ezüst glitteres 28-as számú - már megint a kuka széléről visszahívott /eddig semmit nem tudtam vele kezdeni!/ - lakkját és egy kisebb pontozó segítségével egymásra halmoztam a glitter lakkot egy pöttyben. Nyomdázás után rögtön lehet pöttyözni! És csillog, és csudiszép! Hát nem?! :D


Az utolsó képet a párom fotózta samsung s6 edge+ mobillal, ez amolyan "dzseki swatch", mindig a buszmegállóban jön rám, hogy lőjön egyet a körmömről... :D


További szebbnél szebb ötletek a többieknél:


14 megjegyzés:

  1. Nagyon szep mani! Nagyon tetszik a sotetkek az ezusttel! :) En is szeretnem mar kiprobalni, de meg nem ert ide az ezust nyomdalakkom, de a heten allitolag mar erkeznie kell. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld én meg arany nyomdalakk után kajtatok, és hiánycikk a moyrában... ááá pont ilyenkor ugye?! :))

      Törlés
  2. Hát ez a manikűr meseszép lett! teljesen beleszerettem! :3 Sajnos nekem sem ilyen jól nyomdázható ezüst lakkom, sem a MoYou gyönyörű lemeze nincs meg. A sötétkék alap meg csak hab a tortán, de azt legfeljebb kiváltanám valami mással. :D
    Amúgy az új fejléc is nagyon tetszik, igazán télies lett a hangulat a blogon.
    Természetesen ha szeretnéd előbb posztolni a manikűröket, azt is megteheted. Nálam is nagyon zsúfolt ez a december, így lesz egy vagy két téma, melyet én is egy nappal előtte fogok kiposztolni.

    VálaszTörlés
  3. Klasszikus a kék-ezüst párosítás, én is imádom. Ezt a lemezt meg most kell kihasználni, minden második nyomdázásnál előkerül nálam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nyomdázok majd vele, hamarosan jön a piros szín... :)

      Törlés
  4. Nagyon jól sikerült! Csodásak a színek és mesés a design is!

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik ez a finom kis minta. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű, imádom, hogy mindig feldobod egy csipet varázslattal a nyomdamintát....egyébként hogy a csudába tudsz ilyen jól célozni a nyomdapárnával? Én már annak is örülök, ha a körmömön köt ki a motívum :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett, az én stílusom :)

    VálaszTörlés