2015. november 5., csütörtök

Kifutók pacsmagmanija

  Nem olyan rég utána néztem, hogy mi az őszi trend 2015-ben a körömfestés terén, így a gugli ki is dobott egy csomó kifutós manit, és az egyiket ráadásul akkorában, hogy egyből kedvem is lett megfesteni a hasonmását.
Hát nem őszi színű az biztos... Inspi: Tadashi Shoji őszi manija


Az inspis képen nekem úgy tűik, hogy némi arany is van a maniban...aztán lehet csak én látom bele. Mindenesetre, én jócskán tettem az enyémbe.


A fehér részt a Lovely matt fehérjével készítettem, mert ezzel jóval strukturáltabb felületet lehet létrehozni, mint a sima fényes fehér jól terülő lakkokkal. A köröm hegyétől festettem befelé a fehér mintát, és ennek a belső kontúrját festettem ki egy ismeretlen világos csillogó arany lakkal. Mivel az alsó réteg strukturált, így néha úgy tűnik, mintha valami fém folyt volna szét a körmeimen. A fényben is pont ott csillámlik a körmökön, ahol az arany csík van, ettől még elegáns is ez a pacsmag.


Sokkal rücsisebbre is lehetne készíteni, ha például lenne fehér homoklakkom...vagy lehetne hópelyhekkel, szép gyöngyház homoklakkal téliesíteni is... A körmök végét le kell zárni egységesen fehérre, mert ha lyukacsosra hagyjuk, inkább igénytelenebbnek fog hatni, mint kreatívnak.
Én mindenesetre imádom! :))


A körmöket az átlátszó régi kiadású Catrice Gel Like Top Coattal kentem le, ami nem egy jó fedőlakk, viszont szuper átlátszó alapot lehet vele csinálni a körmökre, ami végre nem pattan le hirtelen egyben az ujjaimról, mint ahogy az megtörtén az egyik vadászat alkalmával. :)

8 megjegyzés:

  1. Szép úgy az eredeti mind a másolat és ráadásúl még különleges is!

    VálaszTörlés
  2. A megtervezett véletlenszerűség...imádom, nemcsak mert esztétikus, hanem azért is, mert az "anyag" a matéria gyönyörűsége számomra mindig fontosabb, mint a szabályos minta. Rendkívüli élmény pár körömlakk által nyújtott hatást nézegetni, ilyenkor a körmök vászonként viselkednek a festmény alatt.

    VálaszTörlés
  3. Meglestem az inspirációul szolgáló képet is. Ott annyira nem tetszik, viszont a tiéd nagyon jó lett, kellett az a kis arany pamacs belé.

    VálaszTörlés
  4. A lényeg, hogy neked tetszik. Én kicsit meghökkentőnek találom és tényleg blogra valónak, nem hétköznapra.

    VálaszTörlés
  5. Most látom, de jó a fejléc!!

    VálaszTörlés
  6. Nekem nagyon tetszik:)
    Különlegessé teszi az arany lakk:)

    VálaszTörlés
  7. very unique and beautiful nail art :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon különleges lett ez a manid! :)
    Amúgy díjat kaptál tőlem Lolli, nézd meg a blogot! :)

    VálaszTörlés