2015. október 12., hétfő

Őszi leveles akrilos mani

Már régóta szerettem volna készíteni szabadkézzel valami őszi leveles akrilos manit, végre elegendő inspirációm lett rá.


Az alap a S-he 317, a híres-neves Chanel peridot dupe! Azaz egy bronzos zöld duokróm lakk.
Sajnos a fotómon inkább a zöld érvényesül belőle, és nem a meleg bronzos árnyalata. Nem szeretem a duokrómokat, de ezt megtartottam a különleges színe miatt.


Az alapra először felfestettem a sötétbarna ágakat akrillal, majd apró okkersárga pöttyöket tettem egy lakkal, és azokat is tovább színeztem okkeres illetve citromsárga akrilokkal. A levelek narancs, barnás, bordó illetve citromsárga színű akrillal vannak festve.


Itt a bal kezem... :)) Na igen a középső ujjamról a köröm sikeresen mostanság tört le...
Na és hol?
Hát persze, hogy egy plázás WC-ben amikor megnyomtam a billenőkapcsolóját... :D köröm felakad, visszahajlik..jujj...letört...ááá...
Elég ügyetlen a bal kezem, viszont olyan spontán, hogy volt hogy nem tudtam lemásolni jobb kézzel, amit ballal alkottam. :D Itt is elég jó lett a mutatóujjamon a minta elhelyezkedése. a hüvelykujjamon meg sikeresen elkentem a fedőlakkot, úgyhogy kicsit megreparáltam...


Az összes fotót újra készítettem, mert olyan összeaszott volt a kezem a szárazságtól, hogy borzalom...kénytelen voltam hidratálni.

12 megjegyzés:

  1. Egyszerűen fantasztikus!! (-:

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűre sikerült. Látván a körmeid eszembe jútott milyen rég óta nem használtam a S-he 317-es lakkot. Pedig annyira szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Andi! Igen néha nálam is feledésbe, vagy inkább a fiók mélyére merülnek az elfelejtett színek. :))

      Törlés
  3. Nagyon szép lett ez a manikűr, térben látszanak a levelek, bogyós, és nagyon harmonikus a látvány. Békemani! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igyekeztem, nem akarok tömegmanikat gyártani... :)

      Törlés
  4. Mennyi viszontagság! A mani viszont nagyon szép!

    VálaszTörlés
  5. Annyira tökéletes, hogy azt hittem, hogy matrica. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik a mani. Nekem is megvan ez a S-he lakk. Egyik kedvencem, ennek ellenére fogalmam sincs, mikor használtam utoljára, de naaaagyon-nagyon régen, az tuti.

    VálaszTörlés