2015. október 4., vasárnap

Lila-pink őszi mani

Az lehetetlen, hogy most ne egy őszi manival folytassam a posztok sorát...


A szokásostól eltérően, nem barna, vagy rozsdavörös árnyalatokkal, hanem püspök és sötétlilával készítettem el a manikűrt. A világos bézs franken alapra, sárgásabb arany pöttyöket tettem és erre nyomiztam a leveleket, amiknek a közepét utólag egy világosabb arannyal festettem ki, hogy finomabb, festőibb legyen.


A sötétebb színű körmöket egy világos bézses arany flormar lakkal nyomdáztam, amiket néhol, szintén utólag festettem át a világos pelyhes arany lakkal. Így sokkal csillogóbb, és érdekes brokát hatású lett.




A bézs alapot azért választottam, mert ezekkel a sötét színekkel, csak halványabban tudok nyomdázni, és ezen a színen nagyon jól látszanak. :)


A lemez a BornPrettySore BP-19 , amin most látom, hogy az új változaton már nem ez a búzaszál minta van, ami az enyémen, hanem egy újabb levél minta...
És nemsokára Halloween...talán lesz megint nagy akció a BPS-nél, olyan 26.-a körül!


Nyugodtan írjátok meg, ha sok így a mani, vagy milyen változatokat tudtok még elképzelni.

8 megjegyzés:

  1. Nem sok, gyönyörű!! Próbáltam én is saját kútfőből nyomdázni sok színnel, de aztán láttam, hogy ehhez kevés vagyok, úgyhogy lemásoltam egy instás manit, ami szintén leveles lett, 3-szoros nyomdával. De a tiéd utánozhatatlan, egyedi ötletben és megvalósításban is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Audrey! :)) Pedig nálam is a szükség játszott be a kialakításnál, mert nem erősen pigmentáltak ezek a lakkok sajna, és csak a világos színen érvényesültek jól.

      Törlés
  2. Ha szükség, ha nem szükség, egy biztos, ritkán látni ilyen eredeti színösszeállítást nyomdás munkák között! :)
    Indiánnyáros, nemcsak én imádom, hanem a napfény is körbeudvarolja! :D

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett! :)
    Saját magamon nem viselek el ennyi mintát, de rajtad nagyon tetszik. Főleg a többszínű nyomdázás, nagyon vidám!

    VálaszTörlés