2015. június 15., hétfő

Manikűrvadász 17. forduló - Sárga francia virágos


Majdnem lemaradtam erről a körmös fordulóról, mivel elfelejtettem jelentkezni Bellánál... azt írta vadászhatok Petrától. De azt hiszem jobb döntés lett volna, ha egyáltalán nem csinálok manit erre a fordulóra. Petra maiját sem tudtam levadászni úgy, ahogy szerettem volna, pedig imádom a blogját és a mani is a kukában landolt egy nap után.
Ez lett volna az:


Most sajnos nem tudok jelen lenni a sok munka miatt. Rengeteg a megrendelésem az esküvői szezonra, mivel virágkötő vagyok. Ilyenkor nyolc munkán jár egyszerre előre az agyam, hogy hogy fogom elkészíteni. Így a mai mani a 77. helyre csúszott vissza... :))


Külsőre mondjuk egész tetszetős lett...
Maximum a sárgát nevezhetem meg, mint levadászott ötletet, mert ez a mani nem tartozik a negativ space technikához, mivel francia manikűr.


A fehér virág matricákat az Ázsia centerben vettem, a sárga lakk a Catrice Rock-o-co 03 Soleil Á Solitude, erre glittereztem a többi matricátlan körmömre a Claire's Ditsy Floralal -/amit még akár meg is nyerhettek a blogom nyereményjátékán - részletek az előző poszban/ végül a körmök hegyére a moyra 77 finom csillogós glitteres lakkja került.
Nekem nagyon bejön, és még hordtam volna napokig, viszont nem tettem fel alaplakkot, így úgy ahogy volt egyben lejött a körömlakk az összes ujjamról, mint egy kupac vedlet... :D Sajnáltam mert szépre sikerültek...
Másik fedőlakkal is kipróbáltam azzal ugyanez lett a helyzet. Talán jobb is hogy így alakult, mert ha megcsinálom ugyanilyen tapasztalatlanul a negativ space manit, és az vedlik le a körmeimrőről, akkor a'sszem falba verem a fejem.. :D



Nézzétek meg a többiek manijait is:




17 megjegyzés:

  1. Szerintem ez a világ (jelenleg) legszebb sárga lakkja, amit a szabad szélen viselsz! Imádom az apró csillámok látványát ezen a csodás sárgán! :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper kis manikűr lett, nagyon tetszik az elgondolás. Az eredeti manikűr is nagyon érdekes.

    VálaszTörlés
  3. Oké, a színt leszámítva tényleg nem hasonlít az eredetire, viszont nekem ez a francia mani is nagyon bejön. Szerintem jó lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Pedig nekem nagyon tetszik! Nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett, ez a sárga lakk tényleg csodás! Igaz, az eredeti mani tényleg más jellegű, de ettől függetlenül nagyon ügyeset alkottál!

    VálaszTörlés
  6. Valóban szépre sikerült és a szín meg a virág minta összhangban van.

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszik, virágos is, sárga is, kissé rombuszos is, ha csak félig. Nem mindenki másol, sokan csak inspirálódnak, nekem nagyon tetszik a tiéd!

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nem hasonlít az enyémre, viszont nagyon jól néz ki a Tiéd és én is szívesen viselném a körmeimen ha ilyen szép sima lenne a felülete mint a Tiédnek:))

    VálaszTörlés
  9. nekem nagyon tetszik, beleszerettem. *-*

    VálaszTörlés
  10. Szerintem nagyon jó lett ez a manikűr - nem is kell egy az egyben lemásolni a másik alkotását, a tiéd érezhetően inspirálva lett az eredeti által, és nagyon jól sikerült megcsinálnod :) Hozzád illővé tetted, én legalábbis így érzem ^^

    VálaszTörlés