2015. február 24., kedd

Moyra Peach Collection - No.653 Halehaven

Sziasztok!

A Moyra megint egy sorozat új lakkal örvendeztet meg minket, ezúttal Peach Collection néven a barackos árnyalatok kerültek sorra.
A mai manit a Halehaven színnel készítettem /angolul az őszibarackot jelenti/, ez nem a legvilágosabb, hanem az egyel sötétebb árnyalat, egy pasztell narancs. A Bubble Gum kollekcióban is van egy hasonló, megnéztem a boltban, az viszont rózsaszínesebb árnyalatú. Tehát akinek az meg van, szerintem ne vegye meg ezt.


A kollekció egyedüli duochrom árnyalata a Fortyniner, a legsötétebb pedig egy pinkes korall a Tropic Snow. Hát ezt nem hoztam el, mert majdnem egy hasonló árnyalatú frankent kevertem ki magamnak...


A két legvilágosabb szín krém finisű, az utána következő három pedig shimmer.


Menjetek nyugodtan a ferenckörúti boltba, fullon van az új kollekció!



A lakk állaga közepesen folyós. Két rétegben szép, és jó a száradása is. Viszont nekem lakkozás közben többször majdnem lecseppent az ecsetről, úgyhogy vigyázzatok vele!


A másik szín a mini Wow! GR 03, ezt kentem a narancsos körmök hegyére is, csak egy rétegben. 
Fehér akrillal díszítettem a manit.


És hogy ne legyen állandóan száraz a körömágyam, vettem végre egy körömolajat az RdeL-től.
Azóta full málnaszörpi illatúak az ujjaim... :D

11 megjegyzés:

  1. Annyira szép! Olyan mintha egy műkörmös csinálta volna :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép mani! Ma rendeltem meg a duokrómot :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy, szép ez a manikűr! Imádom a Moyra lakkokat, de ez az a kollekció, amiből egyet sem veszek, mert nem illik a bőrömhöz a barackos árnyalat. :( Pedig nagyon tetszenek ezek a színek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barack árnyalattal én is melléfogtam már kétszer is... :D

      Törlés
  4. sajnos nem szeretem a narancs lakkokat, így ez a kollekció kimarad nálam - ami nem baj, mert nem tetszhet minden és így több pénzem marad. :) :D
    a háttered pedig iszonyú édes!! :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű manikűr! És köszi, hogy leírtad a másik lakkot, mert annyira jó színe van!
    Csak én vagyok ufó, aki elvárná egy PEACH kollekciótól, hogy ne 7 féle narancs színű lakk legyen benne? Annyira nehéz jól fedő barackos lakkot találni, teljesen örültem a hírnek, hogy lesz Moyra. Erre kiderül, hogy kb. mind narancsszínű, ami nálam kilőve, mert egyáltalán nem áll jól a bőrszínemhez. Most egy kissé csalódott vagyok... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem az igazi barackok, a legvilágosabbat is műnek találtam. Barackból én is lőttem már mellé kettőt is. Úgyhogy ne sajnáld. :)

      Törlés
  6. Szép kis új kollekció, van egy pár árnyalat ami felkeltette a figyelmemet. De ha azt mondod, hogy nagyon folyékony állagú akkor lehet, hogy ezt kiahagyom. De most a manidról...nekem nagyon bejön ez a minta, figyelem felkeltő és szerintem optikailag hosszabítja a körmeidet. Nagyon mutatós!

    VálaszTörlés
  7. Csatlakozom Elenihez, mintha csak műkörmös csinálta volna, nagyon profi :) amúgy ebből a barackos kollekcióból én is szeretnék kinézni valami szép árnyalatot, de még gondolkodom, hogy melyik lenne jó a bőrtónusomhoz.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon profi ez a manikűr, tényleg, mintha profi csinálta volna! :)
    A duokróm színen gondolkodom, de magamon annyira nem szeretem a barack színt, a többi lakkot azúttal valószínűleg kihagyom.

    VálaszTörlés