2015. január 27., kedd

Powder Perfect - Four Poster Bed

Sziasztok!

  Nos nekem nem szokásom drága lakkokat vásárolni, sajnos ezt nem is engedhetem meg magamnak.
Viszont volt és van is pár kívánságom, amit a külföldön kapható indie lakkok közül nagyon szerettem volna felkenni magamra. :)).
Nem rajongok a holókért, a duokrómokért, és a pehelylakkokért sem különösebben. Viszont a tömény glitterlakkoknak nem tudok ellenállni!
Pár hete Erzsi írt erről a lakkról, és mivel neki inkább lilás volt, és nem kellett, rögtön írtam neki, hogy adja el nekem. A múltkor pont ezt a lakkot felejtettem el felsorolni egy közös rendelésnél...
Ide is linkeltem a posztját, hiszen gyönyörű makrókat készített róla!

Nos nekem ez a lakk kétarcú, igazi lakk kaméleon!
A neve jelentése: Négyoszlopos baldachinos ágy - Mi a manó jutna erről az embernek eszébe, ha nem valami titkos sötét szoba mélyén történő bujaság...
A fotókat hideg, és meleg színű vaku mellett készítettem.
Ez egy hidegebb változat. Hideg és természetes fényben ez a lakk a lilásabb, padlizsánosabb arcát mutatja, amiben már felvillannak a rezes, karamelles glitterek, és a mélyen lévő nagyobb piros-lila hexagonok is beholóznak. Tisztára mint egy ragyogó árványbörze!


És itt a meleg fénnyel fotózott változat.


Megint hideg...


Hideg makró


Meleg makró...
És itt van a bibi, hogy nem tudom lefotózni azt a belső piros tüzű borvörös ragyogást, amit ez a lakk produkál erős irányított sárgás fénynél. Valami brutális a csillogása! A nagyobb hatszögletű glitterek pinkes pirosban, erős kékben és lilában holoznak. Nagyon erős tűzpiros apró hologlitterek ragyognak fel közben.
Mint amikor a városban a sötétben felragyog a sok piros féklámpa... :D
Hogy felerősítsem a belső szikrázást, két réteg fedőlakkot használtam rá - amúgy mattfényű is, ha nem teszünk rá fedőt.. Így sokkal biztonságosabb is, mert bizony néha a lakkból kiállnak az éles glitterek. Szóval partira készülve szigorúan csak öltözködés után javasolt felkenni ezt a tömény glitter lekvárt, mivel harisnyaszaggató érzés veheti kezdetét idő előtt, ha nem vigyázunk. A sok glittertől nehéz irányítani a lakkot felkenéskor, így a széleknél jócskán egyenetlen lesz. Amúgy meg kit érdekel, ha már megvett magának kilóra ez a buja csillogás. :D Még annyit hozzá tennék, hogy a glitteressége ellenére igen könnyen lemosható.






10 megjegyzés:

  1. Rajtam is egy PP lakk van. Amúgy furcsa mert képeken azt hittem jelly, erre meg egy texturált lakk. Majd ha lesz napfény befotozom az én lakkokat is. A tiéd is nagyon jól áll:)

    VálaszTörlés
  2. Meggondoltam magam, visszautalom az árát, légy szíves küld vissza. :D
    Viccelek, de az igaz, h nagyon jól néz ki a körmeiden és örülök, hogy tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos az ilyesmiket én is kedvelem, ez a lakk is nagyon jól néz ki... :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon egymásra találtatok ezzel a lakkal, látom, jó helyre került! Csodásan mutat a körmödön! :)))
    Én is gondolkodtam a megrendelésén, de végül letettem róla, mert bármennyire is csábító, én pont az ilyen glittercsodákkal szoktam úgy járni, hogy csak az üvegben nézegetem, a körmömre meg sosem kerül fel. De ha lenne nem lilás, hanem borvörös változata, az talán még engem is el tudna csábítani...

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon szeretem a glitteres körömlakkokat de ez nekem egy picit túlzottan tömény. De bevallom a körmeiden nagyon jól mutat.

    VálaszTörlés