2015. január 25., vasárnap

Drogériás lakk wishlist

  Mostanában nem sok lakkot vettem. Viszont már úton van felém három drága gyönyörűség, alig várom hogy kipróbálhassam őket.
Emiatt kicsit lakk stop van nálam, de persze szeretnék újakat is. Néhányat lecserélek mert én is meguntam pár színt, mivel közben csak ráérzek mi az ami igazán tetszik.
Úgyhogy most az új drogériás lakkok közül wishlistezek ide néhányat.

Essence satin matt top coat
Megmondom őszintén nagyon kíváncsi vagyok, hogy a matt fedésen kívül tud e még többet ez a lakk? Netán fehér selymes adalék is van benne?!
Most nézem, hogy a Catrice sorozatában is megjelent egy ilyen új fedő. Na most akkor melyik lesz a befutó? :))


Essence gel nail polish
Megújult formában az Essence lakkok, állítólag tartós magasfényű fedéssel. Tényleg jó minőségűek lesznek? Meg is száradnak? 
Két Essence lakkom van összesen, mindkettő különkiadás, egész jók.
A türkiz szín mindig a kívánságlistámon lesz, bár általában a zöldes változatokkal mellé fogok. Nem árt vigyázni az árnyalatokkal.



A Catrice új Ultimate lakkjai nem fogtak meg a színükkel /jaj, nekem mindig valami faxnis különc lakk kell... :D/, viszont új ecset lesz bennük...vajon milyen?


Luxury Nudes
Viszont erre a kollekcióra nagyon kíváncsi vagyok!
 Lássunk egy pár színt...

 04 Your Fresh Apri-Coat
A barackokkal is többnyire melléfogtam eddig, össz-vissz a Lovely kollekciójából van egy ami szépséges. Ebben van egy kis rózsaszín és lágy matt fedésű, ami igen tetszene.


05 To The Nude Mood
Egy kis lilás szaténos effektje van. Máris kíváncsi vagyok. Nagyon jól passzolna az új kristályos fülimhez, amit már hetek óta agyonra hordok.



A következő Luxury Vintage kollekcióban igazi tavaszi retrós pasztell színek találhatóak, ezek közül is nagyon tetszik legalább kettő:

 04 Minty Memories


06 Polaroid Promises
Mindkettő satin matt fedésű


Gyönyörűek ezek a finom pasztellek, de itt is az a kérdés, hogy jól fednek e majd. Nem szeretném, ha fedőlakként végeznék, mivel az üvegben igen jól néznek ki!

Nektek mi a következő szín, lakk kívánságotok?


6 megjegyzés:

  1. A Polaroid Promises nevű lakk valami álomszépnek tűnik! :)

    VálaszTörlés
  2. Juj, hát ha utazom arra felé vagy az unokatestvérem meglatogat biztos nekem is lesz egy hasonló körömlakk listám. Az utoló 2 Catrice körömlakkra én is kiváncsi lennék, na meg a gel essencre is :)

    VálaszTörlés
  3. Türkiz és nude :) Nekem sok hasonlóm van, persze egyik sem a fent mutatottak, valahogy ezek a világos lakkok mostanában hanyagolva vannak nálam. Ha anyám jön, neki szoktam világosat felkenni.
    Nekem valami jó fedőlakk kellene, lehetőleg drogériás, ami nem keni el a nyomdát. De nem a BTGN, mert látom sokaknál, hogyha nagyobb a köröm, akkor a kis ecset nem tud annyit felvinni, hogy ne kenje el a mintát. (Igen, Naillandtől tudok rendelni, csak nem merek még.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Astor gyors szárítót ajánlja most mindenki, ami drogériás. Nekem egy ideig szerencsém van, mivel beszereztem pár üveg gyors szárítós amerikai lakkot, ami remekül szuperál. De erről nem írok, mivel ez már beszerezhetetlen... :))

      Törlés
    2. Köszönöm, holnap megnézem a DM-ben.

      Törlés
  4. Szépségek vannak a kívánságlistádon! :)
    Az új Essence lakkokra én is kíváncsi vagyok, illetve a Catrice trendkiadások között is várható egy-két szépség, de majd élőben dől el minden.
    A drágább lakkok közül most a PP Paris lakkba vagyok szerelmes, de nagyon sokallom az árát ...

    VálaszTörlés