2015. január 24., szombat

1# Ruha - smink - köröm

Sziasztok!

Ma hoztam nektek egy alkalmi öltözékemhez tervezett manit, és mutatok pár smink terméket és kiegészítőt is amit ehhez a Desigual Ymanga fantázia nevű :D ruhához vettem fel. Tavaly szülinapomra kaptam a páromtól, még a téli leárazásokon vettük. Testre simuló, nagyon jó szabású, vastagabb jerseyből készült.
Egyből megtetszett a mintája, nem az a hagyományos csicsa Desigual.

Modell. Karolina Gorzala

A körmeimre egyből elkezdtem festeni mindenféle mintát, de csak az utolsó pillanatban támadt az az ötletem, hogy nem kell túlzásokba esni ehhez a ruhához, hogy minden körmöm mintás legyen. 
Így végül egy egyszerűbb összeállítás mellett döntöttem.
A vadászott metál grafitszürke amerikai lakkomat használtam, amit lemattítottam a Lovely matt fedőjével.
A gyűrűs ujjamra a Rimmel 60 seconds 440 sun downer erős korall lakkját használtam, erre nyomdáztam egy régi lemezről ilyen pontsor mintát, kockák híján, mivel olyan lemez mintám még nincs.
Semmiképpen sem szerettem volna, hogy minden ujjam világító korallban ússzon, mert az nagyon nyárias lett volna. 




Valahogy a korall tűnt a legjobb választásnak a piros színekből a ruhához, nem a mélyebb árnyalatok.
Ezt a sminkemben is folytattam. Szürkés-fekete füstös szemeket sminkeltem több árnyalttal, volt benne egy régi halvány bézs legbelülre aztán két Catrice mono, a Dorian's Grey, és a spectaculart pure crome Bombay Bauble. Legkívülre egy Sleek palettám feketéjét, a mélyítőbe pedig egy finom barnát festettem.
Pirosítónak az Essence 60 life's a cherry rózsaszínes korall pirosítóját használtam, ami nagyon pigmentált, így óvatosan kell feltenni. Mindazonáltal sokkal jobb minőségű, mint a Catrice pirosítóim!
A rúzs az nagyon kérdéses volt az utolsó pillanatig. Korallt szerettem volna abból is. A fodrásztól berohantam a Tescoba, hátha találok valamit... Lepusztult, nagyon teszter hiányos, borzasztó állványokat találtam! De nagy nehezen csak sikerült rátalálni egy visszafogott, nem ordító korall szájceruzára, ami tökéletesen stimmel ehhez a pirosítóhoz is. Ez pedig a NYC City Proof Twistable Intense lip color 051 Canal St Coral. 
  Na én meg a rúzsok...borzasztó nehezen választok, és fogalmam sincs, hogy mi állna jól...
De ez nagyon jól áll, és nem ragad, meg nem átlátszó, hanem van színe, és valamennyire tartós is. Ha le is kopik, akkor sem marad körbe egy erős színű keret a számon.


Ezt a nyakéket vettem fel, mivel egy születésnapra mentünk ünnepelni, és az ünnepelt egy régi ajándéka volt ez, amit semmihez az égegyadta világon nem tudtam felvenni, csak ehhez a ruhához.
Viszont ehhez hihetetlen jól áll!
A fülembe csak kis csiszolt fémkockákat biggyesztettem. 
A képen a szuper kis kétvégű szemfestő ecsetet az Ázsia centerben vettem 250.- Ft-ért. Nagyon sűrű, keményebb ecset. Ha ezzel nem tudom a kézfejem bőrébe egyenletesen bedolgozni a szemfestéket akkor az biztos, hogy nem jól pigmentált! 
Szuper sminkelési ötleteket ezúttal Bebita Bonitától vettem!

6 megjegyzés:

  1. Hű, biztos csinos voltál, ehhez a ruhához tényleg nem kell sok kiegészítő, nagyon menő :)

    VálaszTörlés
  2. Így leírva tényleg nagyon jól hangzik, de én szívesen látnék egy képet rólad! :)
    A mani szuper, nagyon tetszik ez a szürke lakk.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos lehettél:) A manikűr is csodás, nagyon tetszik ^_^

    VálaszTörlés
  4. Biztos csinos voltál :)
    Manikűr nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó így együtt, biztosan nagyon harmonikus volt a megjelenésed! :)

    VálaszTörlés
  6. én is örültem volna egy teljes képnek, az összhatás kedvéért! :)

    VálaszTörlés