2014. december 3., szerda

Ti dobtátok ki 2# - Régi Moyrából Stars in MoonLight

....a bezsebelt lakkok között találtam a Moyra 25-ös számú versenyzőjét, talán ha jól emlékszem akkor Renié lehetett...
  Ha a Moyra oldalára kattintunk, akkor a 25-ös szám alatt egy kék van. Most vagy nem létezik ez a lakk, vagy rossz a színminta...
Sajna már nem tudom megmutatni az eredeti verziót, mivel időközben a mániákus és kielégíthetetlen kísérletező kedvemnek hála, egy frankent kevertem belőle.
Egyébként egy kékes lilás duochromos, áttetsző, halványszürke színű, loonyale /:D/ állagú, pici ezüst csillámokkal épphogy megragyogtatott cucc volt. Először fedőlakként kísérleteztem vele, de nem találtam elég kreatívnak ezt a felhasználását... A felénél egy kicsit több volt az üvegben, aminek minden cseppjét fel is használtam! 

Ezt a frankent alkottam belőle, a neve Stars in MoonLight.
Az alaplakba még tettem lilákat, egy kevés holot, épp annyit, hogy ne nyomja el az apró ezüst glittereket, amiknek a mennyiségét szintén feldúsítottam a lakkban. 
A fotókon szürkés lilának hat, de a duochrome a széleken szépen sötétlő lila, a fénylő részeken pedig hideg fémes kék, közben fel fel ragyognak rajta az apró glitterek, amik egy kicsit rücskösebbé teszik a felületét. Tettem rá fedőlakkot, hogy jobban csillogjon, és kiküszöbölje a kis párnanyomatosságot is.. :)) Waw! Imádom!









10 megjegyzés:

  1. Szép lett a végeredmény. :) Az utóbbi időben én is elég sokat kísérleteztem frankenekkel. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Annyi lakkunk van, hogy csak kell valami új... :D

      Törlés
  2. Zseniális vagy!!!!!!!! :)))))))))))) Imádom a lakk új életét, köszönöm, hogy megalkottad! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Nekem is vannak sokféle származású Moyra lakkjaim, van, ami ezüst nagy számozású, meg kicsi fekete, valószínű, új kollekció. Jártam már úgy, hogy szám alapján újravettem egy lakkot, aztán csodálkoztam, hogy más lett az árnyalat, bár hasonlít.
    Nekem ez hideg szín, nem illik a bőrömhöz.

    VálaszTörlés
  4. Lehet ilyet rendelni Tőled? Amúgy pedig a loonyale mellett a Szilvi-féle tündértakony is jó jelző, nem tudom, Hozzád eljutott-e a talin :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez egy egyedi lakk, és nagyon szeretem, de majd keverek valamit a vegykonyhámban... :))
      Igen hallottam a tündértaknyot csak elfelejtettem, azóta is tényleg ezen gondolkodtam, hogy mit is mondtak tündér por helyett?! :D

      Törlés