2014. december 1., hétfő

Ti dobtátok ki 1# - Lovely Blink Blink Nr.11

  Ebben a sorozatban olyan lakkokat mutatok be, amiket bloggerek dobtak ki, megunt vagy használhatatlan lakként.
A Katy-Eleni-Reni hármas által szervezett körömlakk csereberén raboltam a hétvégén pár lakkot. :))
Kedves Lányok! Nagyon jól éreztem magam veletek...és máris úgy érzem, hogy nagyon ritkák ezek a találkozások... :D
  Ezt a kis csillogó csodát a Rossmannban már láttam, sőt még el is gondolkodtam egy pillanatra, hogy elhozom...
Gyönyörű selyemcukorka hatású arany-rózsaszín csillámos duochrome!!!.... az üvegben...


...viszont felkenve három rétegben -a mutató ujjamon- full aranyló napsárga! A valóságban nem olyan kis gyengén, mint itt a képen, hanem ízléstelen rikítóan! Nos ez a napsárga nem igazán trendi, és teljes csalódás csak úgy önmagában felkenve. Dehát én pont azt a cuppanósan édes Barbi rózsaszín árnyalatot szeretném kivarázsolni belőle, amilyennek az üvegben tűnik!


Hello suga' babe!
... ha alá rétegezünk egy jó kis világos rózsaszínt /pl. itt: Lovely St. Tropez Nr3 - ezzel a lakkal kicsit nehezen száradt meg, úgyhogy kellett rá fedőlakk is/, előtör az igazi rózsaszínes aranyló Barbi hatás... 
Tehát ezt csak fedőlakként érdemes használni és kizárólag hasonló rózsaszínek felett, különben megint csak napsárgát kapunk!
Sajnos nem igazán látszik, de közvetlen fényben, az aranyló ragyogás finoman csúszkál a körmök felületén, váltakozva egy mélyebb rózsaszín árnyalattal.
A kis virágmintát a már tesztelt BPS lemezről nyomdáztam az ujjamra. Nekem bőven elég ez a mintácska, de ha valaki szeretné még tovább Barbisítani, akkor tegyen rá rózsaszín félgyöngyöt, vagy irizáló szívecskét... :)) A fotózás után átfestettem a mutatóujjamat is... és ez az egyik kedvenc maniiim!


20 megjegyzés:

  1. Hű, igazán szép *-*
    Mi is örültünk, hogy ott voltál, és köszönöm a meglepetést! (pont most gyújtottam meg benne egy gyertyát:D, telepátia :) )
    Remélem máskor is jössz :) Vagy hát ahogy mondanánk, kötelező :D - persze nem kell véresen komolyan venni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Szívesen.. :))
      Ha tudok, mindenképp megyek legközelebb is! :))

      Törlés
  2. Hát igen. Ami az egyiknek megunt kacat vagy nem tetszik (mert nem azt kapjuk, ami várunk), az a másiknak kincs :)
    A mani szép, de nem az én ízlésem, én is belefutottam egy aranyló rózsaszín homoklakkba, hát nem tudom, mikor fog elkopni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, nekem se minden tetszik...pl közép barnák, zöldes színek....na ezeket nem szeretem. Volt lakk amin én is túladtam pont emiatt. :))

      Törlés
  3. Jaj, hát mekkora cukkeráj manit rittyentettél belőlük!!! Nagyon szép lett, és jó ötlet a cím is, már nagyon kíváncsi vagyok, milyenek lesznek a sorozat következő részei :-)

    A találkozón pedig nagyon örültem Neked, és kérlek, mostantól mindig tarts velünk, mert bizony ott a helyed!!! Nálam még befotózásra vár a mécsestartó, de már megmutogattam mindenkinek a családból, hogy milyen kedves kis ajándékot hoztál nekünk. Azt hiszem, Yankee Candle Camomile Tea mécsessel fogom felavatni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :))
      Ha tudok mindenképp megyek, ez majd csak a munkám miatt lesz kiszámíthatatlan sajna..
      Nagyon örülök, hogy tetszik! :))

      Törlés
  4. Nagyon szép, én is szeretem ezt a lakkot egy púderrózsaszín Manhattannel kombinálni, hasonlóan mutatnak együtt, mint nálad. :) Én meg azt az előző blogtaliról hoztam el, fájt már rá a fogam, de így nem kellett megvennem. :D

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy bejött ez a Lovely Blink Blink :) azért dobtam be a közösbe, mert nekem már volt egy üveggel őt pedig ajándékba kaptam. Én rózsaszín alapra szoktam kenni, akkor nem ennyire mellbevágóan arany.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áááá te vagy aaaz! Nagyon szépen köszönöm, jó helye van itt nálam..., én meg örülök, hogy tudod használni a micellás vizemet.. :D

      Törlés
    2. Ki is próbáltam azonnal, és szerencsére nem ütött ki :) Sőt a sminket jobban is leszedi, mint a Bioderma! köszönöm:):)

      Törlés
    3. Na tessék... Szívesen! :))

      Törlés
  6. Úgy örültem, hogy találkozhattam veled ^^
    A manikűr egyébként csodaszép, nagyon csajszis :)

    VálaszTörlés
  7. Én imádom a 11-est, persze hozzáteszem hogy aranymániásként még ez a nagyon sárgás-arany is vállalható részemről. Én is használtam már rózsaszín alappal, de sok egyéb színnel is és nagyon jól variálható, elsősorban topperként alkalmazom, nekem nagyon bevált. Tényleg, elő is bányászom egyik nap, mert jó rég volt már a körmömön.... :) Jó volt újra látni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretek inspirálódni bármikor.. :))

      Törlés
  8. Ilyet is ritkán hallani tőlem, de ezt a lakkot még én is szeretem! Olyannyira, hogy a barátnőm is ezt kapta tőlem szülinapjára és neki is tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessék... :)) Egyébként elég különleges, nincs is hozzá hasonló!

      Törlés