2014. december 4., csütörtök

Aden hírek - Márkabolt és körömlakk újdonságok

Sziasztok Lányok!

A minap egy Aden pult előtt nézelődtem, és észrevettem, hogy bizony vannak új árnyalatok!
Ezekből most kettőt hoztam el, amikkel akár már az ünnepi mani is elkészíthető.
Úgy érzem nem fogok készíteni havas, hópelyhes vagy konkrét karácsonyi mintás manit, inkább maradok hű az általam kedvelt ragyogásnál, és finom árnyalatoknál. Azt hiszem ezekből a rezes színekből nekem egy fióknyi lesz lassan...
A hüvelyk, mutató, és középső ujjamon az Aden új homoklakkja van, a 150-es árnyalatú Ladies Night.
Nagyon finom szemcséjű homoklakk, nem az a durva felületű mint a Moyra. Viszonylag gyorsan szárad és már két rétegben fed! Arany és piros szemcsék ragyognak fel benne, amolyan sárgás tónusú réz.






A másik szín, a gyűrűs és kisujjamon, a csak kis üvegben kapható rózsaszínes réz, fém pehely lakk, a 155-ös Touch Me. Úgy érzékeltem, hogy lehet vele nyomdázni is, bár nem túl tömény.
Ez a lakk a bogyós bordókkal fog jobban harmonizálni, míg a másik a vörösesebbekkel. Egész extrém árnyalatok szerepelnek még ebben az új finishben, ha jól emlékszem, akkor még van narancs, piros, pink, és valami lila... Picit lassabban szárad.
A mintákhoz bordó akrilfestéket, pontozót és a BPS már általam tesztelt ecsetkészletéből a legrövidebb pemzlijűt használtam.




Az új lakkok, és egyéb Aden kozmetikai újdonságok elérhetők már az új márkaboltban is, amit a Lurdy Házban találtok meg! Vagy rendelhettek a webshopból is: http://www.adenshop.hu/




15 megjegyzés:

  1. Ismét nagyon szép a manikűr :) Aden lakkom még nincs, sőt élőben sem láttam még egyet sem, pedig a tulipános kupak biztos elcsábítana.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Van pár jó színük, az biztos... :))

      Törlés
  2. Nagyon szép a mani! Nekem van egy pár éden lakkom. Van 3 db a pici üveges kiszerelésből. És van 2 díszítőlakkom is. Nagyon jó lakkok, csak nálunk a közelben nehezen fellelhetőek. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Webshopból tudsz rendelni, de szerintem ott a színmintáik csapni valók...
      http://www.adenshop.hu/

      Törlés
  3. Nagyon szép a manikűr. Én is az utolsó magyarországi látogatásom alkalmával vettem egy Aden lakkot, de nem tetszik a minősége. Borzalmasan rossz a pemzlije és nagyon vastag az állaga a lakknak. Pont ma irtam tola a blogon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos vannak kivételek...ezek nagyon jók! :))

      Törlés
  4. Nagyon szép lett a mani, a lakk is tetszik. Csodálom, hogy milyen harmonikus szabadkézi manikat alkotsz! Én mindig elbénázom valamelyik ujjamon, ha az összes körmömre szeretnék festeni.
    Nekem csak két Aden lakkom van eddig, csoporttaliról. :) Őszintén, engem is meglepett a minősége, sokkal rosszabbra számítottam. Mindkettő csillámos, és az, hogy az ezüstös még nyomdázáshoz is megfelelő, végképp pozitív meglepetés volt. Ezek után azt hiszem, jobban körül kell néznem a márkánál. A tulipános kupak meg egyszerűen király! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)) Ó én is el szoktam bénázni, csak próbálom belőlük a legideálisabbat kihozni... :D
      A bal kezemre is fel van festve, a kisujjamra egy krix-krax sikeredett... :D
      Én is fogok még venni tőlük pár lakkot! :))

      Törlés
  5. Köszi szépen! :)) Ez a kategória nagyon pénztárcabarát, sajnos előfordul ezek szerint pár darab rossz minőségű lakk. Ez még mindig jobb, mint amikor kifogtam drágán egy OPI-t, ami nem akart megszáradni. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ennyi pénzért nem szárad meg...azóta is bizalmatlan vagyok a márkával szemben... :(

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű ez a manikűr, illik hozzád :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azóta még csinosítottam rajta... :))

      Törlés
  7. Juj, ez a mani nagyon-nagyon tetszik! :) A lakkok is csodaszépek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ne is mond, a homoklakot nagyon megszerettem, úgyhogy lesz majd vele egy szuper karácsonyis mani. :))

      Törlés
  8. A színek, a minta, az összhang, az egész tetszik, ízlésesen ragyogó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azóta nagyon megszerettem ezt a lakkot! :)

      Törlés