2014. október 16., csütörtök

Essence Road Trip asphalt effect

Sziasztok Lányok!

  A Glamour napokon találtam rá, erre a lakkra. Egyből megfogott a bézs alapban úszó sok kis aranyló glitter.
Az alapszín inkább barnás bézs, a pulóverek szokásos színe. Nos ez az aszfalt effekt tényleg kijött, a glitterek hozzáadásával jó rücsis lett a felület. Fedőlakkal néha meg-meg csillan.
Értem én, dehát akkor minek az aranyló glitter, ha alig látszik?! Egy jellys lakkban nagyobb sikere lenne az ilyen glitteres összetételnek, némileg nőiesítve az árnyalaton is...
 5ml van a kis üvegcsében, ami túl sokáig nem fog tartani, de biztos, hogy elhasználom, és a száradása is egész jó. Őszi, vagy nyári színekkel mindenképp párosítható.
Én egy őszi változatot hoztam a napokban már tesztelt Metallurrel, és egy általam kevert sütőtök frankennel párosítva.
  Tudom, hogy most végtelenül egyszerű manikat hozok, de ezekhez van kedvem. És inkább az legyen a blogban is amihez kedvem van. Engem kifejezetten érdekelnek az árnyalatok finom párosítása, így sokkal jobban ki tudom majd találni, hogy melyek azok amik felizgatnak, és mik azok amik nem.
Nagyon örültem, hogy az Essence lakkot ki lehetett próbálni teszterrel egy műanyag átlátszó lapon. Így a Gasolin effectet is kipróbáltam, de nem hoztam el, mert elég nagy a hasonlóság a Moyra Deep Foresttel.
  Egyébként annyi mindenből lehet ihletet meríteni, nem rég egy nőn láttam egy csíkos táskát, amin hasonló színek voltak..

A Metallure nagyon kellemesen fénylik a két szín találkozásánál.








Pumpkin Paradise

7 megjegyzés:

  1. Különleges lakk, nem vagyok teljesen megbaratkozva az efektussal, de a kis arany glitterek tetszenek ezen az árnyalaton.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma is nézegettem, réz és ezüst, vagy réz és arany. Az egyik szín teljesen beleolvad a lakkba... Lehet majd megkeverem egy kicsit még frankennek... :)

      Törlés
  2. nagyon szép lett ez a manikűr :)

    VálaszTörlés
  3. A manikűr szép, de a lakkok valahogy nem az én ízlésem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, és olyan nehéz letakarítani, hogy csak na.. :D

      Törlés