2014. május 21., szerda

Első nail-art egy mozdulat virágokkal

Smink tippek, step by step, leírás: Nahát ezt sajna sírva fogom lemosni... :D Ez az első próbálkozásom a nail-arttal. Nekem rengeteg művész akril festékem van. Nem rég tudtam meg, hogy a műkörmösök akrilt használnak a minták festéséhez.
A vízben oldódó színes festékekkel és a szuper körömös ecsetekkel igazi műalkotásokat hozhatunk létre. Mennyit vacakoltam régen a sok réteg lassan száradó körömlakkal... Ferde vágott ecsetet és mini pontozót használtam a Moyra ecsetkészleteiből. Az utóbbit ajánlom elsőre kipróbálni, mivel sokat kell gyakorolni egy egy jobb kinézetű körömhöz. A kis ujjamon van az első próbálkozás, a középsőn a második, és a többin az egész jól sikerült álatalam kitalált árnyalatos virágminta...de ezt még azért gyakorolni kell... :D Minden esetre ez egy egész jó kis üde tavaszi nailart lett. /Akril festék: Sötét pink és fehér - Körmös akril festékeket a Moyránál kaptok mindenféle színben./ Egy kis ihlet: https://www.youtube.com/watch?v=42UdCWx2o6A

Felhasznált lakkok:
Jollie France Körömlakk, 01 fehér
Moyra Pastel Shades, 607 rózsaszín
Moyra Excellence Mega Gloss Fedőlakk

2 megjegyzés:

  1. Van egy olyan sejtésem, hogy az én első próbálkozásom nem így nézne ki :-D Bár a kisujjamon szinte hely sem lenne alkotni, és a többi sem túl nagy, szerintem ki fogom próbálni valami nagyon minike ecsettel. Nagyon szép lett, ügyes vagy!

    VálaszTörlés