2014. december 21., vasárnap

Fehér-arany nyomdázás

Sziasztok Lányok!

Már rég jelentkeztem építkezés miatt. Úgyhogy itt az ideje egy kis nailartnak!
Kb. két hete voltam a Westendben, hogy megnézzem az új Pupa üzletet. Frenetikus! Ki ne hagyjátok ha arra jártok. Úgyhogy nem is vettem semmit. :D Hiába, imádok nézegetni, és utána gondolom ki, hogy mi kell...
Persze a naillandnál rögtön elcsábultam két lemezre, és egy lakkra.
A nagyon vágyott lemezek között volt az Explorer 03, és a 22. Mert egyszerűen imádatosak ezek a virágminták!
Most a 03-al nyomdáztam. A többit majd kari után, mert azokat ajiba kapom.. :D


Sajna nem tudtam olyan kontrasztos képeket készíteni a két világos árnyalattal mint szerettem volna, de remélem érzékelhető, hogy milyen...


És woá itt az új ebayes puha fejű nyomdázóm amit a facebookos csoporton keresztül szereztem... khm, hát igen, kezdem kapizsgálni, hogy mi is az a nyomdázás... úgyhogy ezeket a mintákat csak rácuppantottam vele a körmeimre, ahogy esik úgy puffan alapon.


Az alaplakk a lengyel Coral satin candy csillogó fehérje, amit egy euro shopban vettem. Ne vegyétek meg, nem ajánlom! Úgy szárad, mint a lajhár...katasztrófa, nekem csak fedőlakkal sikerült, azzal is több óra volt amíg megkötött...
Az arany nyomda lakk a Flormar Mirror MR03, amit akciósan szereztem be szintén a naillandnál.
És az imádatos Explorer 03, amiről a jobb felső sarokban lévő virágmintát használtam.

18 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, én is tervezek egy fehér-arany nyomdázás, meg fehér ezüstöt is, csak még anyámnál van 100 km-re az arany lakk :)
    Tervezel nyomdázós tanácsos posztot? Örülnék neki :) Nekem MoYous nyomdázóm van, ha ez még annál is puhább...most várom a BPS-os nyomdázót, egy nem elég :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!
      Nekem egy nagyon kemény fejem volt eddig, amivel egyszerűen agyrém a nyomdázás. Sajna nem tudom milyen a Moyous, így sajnos nem lesz összehasonlítási alapom. De ez biztos, hogy eszméletlen puha, és gyerekjáték vele felmnyomálni a mintákat. Olvastam, hogy volt akinek ezzel sem működött, nem maradt rajta a minta. Én acetonos körömlakk lemosóval töröltem át, de állítólag jobb az acetonmentes, úgyhogy szerzek hozzá majd azt is.
      Tanácsadós posztot nem csinálok, még én is kezdő vagyok...:D De ha jár erre blogger, bloggerina, aki tapasztaltabb, írjon nyugodtan, vagy linkeljen saját posztot. Köszönjük neki! :))

      Törlés
    2. Kezdő, haha, erre itt vannak a tökéletes minták :) Nem tudom, milyen lemosó kell a nyomdázáshoz, de én acetonosat használok, mert az acetonmentesekben alkohol van töményen és azok tönkreteszik a körmeimet. A minta szerintem (szerény tapasztalatok alapján) akkor tapad fel, ha kellő erősséggel, vagy inkább gyengédséggel nyomjuk a mintát.
      Fedőlakkot milyet használsz? Mert a Golden Rose eddig nekem jó volt, de a piros mintát elkente, csalódott vagyok. Vagy nagyon rányomtam az ecsetet, hm, nem tudom.

      Törlés
    3. ...vájámá há ez az első... :D Mármint a fejhez mondtam a lemosást, nem a körömre. Arra én is acetonosat használok. Hát ezzel én nem totojáztam, hogy hogy nyomjam. Nyomtam oszt kész.. :D
      Hú fedőlakkot egyenlőre egy kifutó amerikait használok, amit nem lehet beszerezni sehol. Ha elfogy, akkor én is kereshetem az igazit. Igen bő lére eresztve szoktam áthúzni fedővel, mert elmoshatja, ha sokat simogatom. Vagy még a lakk nagyon pigmentált lehet és nem szereti a fedőlakkot, az is előfordulhat. Nekem egy rimmel piros lakkomat oldja fel és húzgálta bele a mintákba a moyra fedőlakk.

      Törlés
    4. Igen, bő lé az kell, de a Moyra sehogysem jó, az mindent ken, a Golden Rose Gel top meg ezt a pirosat, ami vicces, de tényleg Rimmel piros :) Még vettem seche vite-et, de az meg nem igazán szép INCI-jű. Szóval marad eddig a Golden Rose és a nem piros minták.

      Törlés
    5. A gyémántfedőlakkot akartam kipróbálni a moyrától, az van neked is?
      Egy üveg seche vitem nekem is van, azt tarcsizom még... :))

      Törlés
    6. Igen, gyémánt, na az keni a mintát, szerintem mindegyiket. Hm, szerintem ha a körömre nem jó az acetonmentes, miért pont a guminak lenne jó? Bár én sima vízzel is le szoktam öblíleni a végén.

      Törlés
    7. Na köszi, az lett volna a következő amit kipróbálok...akkor sztorno... :D
      Viszont most próbálgattam és nekem is egy ideig nehezen vette fel a mintát ez a puhány fej.
      A fórumon is anyázott valaki, hogy nem műxik ez a párna, és hogy miért?! Mindenfélét mondtak neki, de azok a tanácsok nekem se segítettek... Villámgyorsan kell felhordani a párnára a lehúzás után a festéket!

      Törlés
    8. Műxik, csak nem szabad nagyon rányomni. BTGN is jó állítólag, ha bírod, hogy nem átlátszó az üveg, engem az idegesít. Fémes és holos lakkokkal a legkönnyebb nyomdázni, nekem sem mindegyik krémes lakkom jó nyomdázásra.

      Törlés
    9. Az enyémet se szabad.. :)) Ezen az üvegen miért nem változtatnak?!...szerintem engem is zavarna, mert nem látom, hogy az ecset mennyi anyagot vesz fel, és mennyi van még az üvegben. Volt is egy, az is beszáradt.. :D Hát eddig nem sikerült holoval nyomiznom olyan kimagaslóat, de újból megpróbálom majd ezzel a puhánnyal.

      Törlés
  2. Szép lett! :) Ez a lemez nekem is régóta tetszik, remélem hamarosan megkaparinthatom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Már régóta akartam én is...egy ideig hiánycikk is volt a naillandnál, sőt a moyou oldalán is, annyira menő ez a lemez.

      Törlés
  3. Ez igazán szép és elegáns manikűr lett :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűszép lett! :)
    Én is tervezek egy arany-fehér manit készíteni karácsony után, olyan elegáns!

    VálaszTörlés
  5. Csodaszép. A fehér szerintem az arannyal mutat a legjobban és ez a mani nagyon kifinomultra és nőiesre sikerült. Nagyon teszik. :)

    VálaszTörlés